Imbracaminte Wilson si echipament Babolat de tenis in Romania

Wilson: echipamente pentru tenis, golf, badminton și multe altele

Producătorul american de articole sportive Wilson furnizează echipamente și accesorii pentru numeroase sporturi, inclusiv tenis, baseball, fotbal, golf, baschet, softball, badminton și squash. Compania se bazează pe materiale de cea mai înaltă calitate, mulți ani de experiență în proiectare și producție și pe cooperarea cu numeroși jucători profesioniști.

Echipamentul complet din sporturile individuale oferă o gamă largă de produse care sunt complet coordonate și au scopul de a scoate la iveală tot ce aveți mai bun. Nu este de mirare că numeroși profesioniști și-au câștigat marile titluri cu cluburile și mingile mărcii Wilson, de exemplu Roger Federer sau Serena Williams.

Wilson: o companie plină de tradiție și sponsor de numeroși profesioniști

Brandul Wilson aparține companiei Wilson Sporting Goods și a fost fondat în 1914. Compania are sediul în Chicago, SUA și aparține grupului finlandez Amer Sports. Modelele sunt produse în Ohio, în orașul Ada – într-o fabrică cu un punct de vânzare unic. Este singura cu licență de fabricare pentru piața americană.

Numeroasele colaborări ale lui Wilson cu vedetele scenei sportive au conferit brandului un nivel ridicat de conștientizare. Oricine a văzut filmul „Cast Away” din 2000 și cu Tom Hanks în rolul principal, știe și marca dintr-un context complet diferit. După un accident de avion pe o insulă pustie, o minge de volei Wilson devine un prieten mut personajul principal și îl ajută în anii de singurătate.

Pentru începători, avansați și profesioniști: Wilson oferă performanțele potrivite

Dacă vă bazați pe marca Wilson, veți obține cunoștințe extreme și echipamente de înaltă calitate, care nu numai că vă fac antrenamentul mai distractiv, dar vă face sa va autodepasiti limitele. Fie că sunteți în căutarea rachetei de tenis potrivite, veți găsi întotdeauna o selecție largă pentru jucătorii recreativi sau de turnee, precum și modele din zona semi-profesională, ideale pentru jucătorii avansați.

Produsele complete oferă un amestec excelent de control și putere, ceea ce oferă jocului tău multă energie. O gamă întreagă de alte accesorii fac antrenamentul mai confortabil, de exemplu buzunarele practice în care pot fi depozitate rachete de înaltă calitate sau haine de antrenament.

Mai multe compartimente principale pentru mai multe rachete fac acest lucru posibil că vă puteți transporta echipamentul curat și ordonat și să aveți întotdeauna tot ce aveti nevoie la voi.

Bretelele reglabile și căptușite asigură, de asemenea, că nu lipsesc,iar confortul la transport este unul optim. Pe lângă rachete și accesorii, puteți descoperi și mingi potrivite din colecția Wilson, de exemplu fotbal de înaltă calitate în designul oficial NFL realizat din cea mai bună piele sintetică și cu o aderență excelentă.

Babolat – tenis, badminton pentru profesioniști șI începători

La renumitul brand de echipamente Babolat, puteți obține tot ce aveți nevoie pentru jocurile sportive, cum ar fi tenis și badminton. Marca s-a axat în primul rând pe rachete de o calitate excelentă, dar pe lângă echipamentele complete, oferă și îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbați și femei care doresc să performeze la maxim pe teren.

De asemenea, copiii pot obține rachete ceva mai mici și cu o formă anatomică optimă pentru aceste sporturi. Vă puteți baza pe calitatea înaltă a materialelor utilizate, precum și pe procesare. Rachetele, rucsacurile și gențile sunt rezistente și durabile. In afara de îmbrăcăminte veți găsi în principal șepci și bentițe pentru zilele toride de vară pe teren.

Marca Babolat și istoria sa

Babolat există din 1875 și a fost fondată în Franța, mai exact la Lyon – de Pierre Babolat, care și-a dat numele mărcii. Tenisul a fost în centrul atenției de la bun început, mai întâi compania a realizat corzi de tenis din intestin natural, care au fost deosebit de rezistente și stabile și au devenit un adevărat best seller.

Din 1994 gama sa extins foarte mult, acum existau și rachete întregi și seturi de rachete pentru profesioniști și pentru noii veniți ambițioși la tenis. Cei care activează în tenis nu mai pot ignora marca astăzi.

Între timp, un alt sport de serviciu popular a cucerit și oferta: badminton. Și aici, atât profesioniștii, cât și începătorii pot beneficia de o calitate remarcabilă.

La urma urmei, Babolat este sponsorul a numeroși jucători profesioniști, mai ales în tenis – Rafael Nadal strălucește întotdeauna pe teren cu echipamentele mărcii franceze. Marca este, de asemenea, un partener oficial al French Open.

Astăzi, marca sportivă se poate numi cu mândrie cea mai veche companie care s-a concentrat pe sportul cu rachete. Echipamentul este întotdeauna de ultimă generație din punct de vedere tehnologic, dovadă fiind campionii care au câștigat deja diferite competiții.

Cumpărați cu ușurință echipament Babolat online

Marca sportivă pentru rachete este vândută acum în peste 100 de țări, aproximativ 20.000 de magazine de articole sportive oferă rachete și articole de îmbrăcăminte în întreaga lume.

Oferta are ceva pentru fiecare jucător și pentru fiecare stil de joc în domeniul badmintonului și tenisului. Puteți comanda online și rapid cele mai recente colecții și inovații. Gama Babolat este garantată pentru a avea ceea ce trebuie să vă îmbunătățiți și mai mult nivelul de calificare în viitor.