Haine sport Champion dama si barbati. Oferte 2021 in Romania

Champion: îmbrăcăminte sportivă de stradă cu o lungă tradiție

Marca americana Champion reprezintă o lungă tradiție de îmbrăcăminte casual și sportivă, atât pentru sporturi competitive, cât și pentru îmbrăcăminte casual confortabilă la domiciliu.

Marca la modă se bazează pe continuitate în ceea ce privește calitatea, dar oferă idei inovatoare sub formă de materiale și tesaturi. Din 1919, anul în care a fost înființat Champion, designerii mărcii au avut un obiectiv mai presus de orice: să ofere sportivilor îmbrăcăminte confortabilă și funcțională.

Colecțiile mărcii s-au extins mult între timp, însă marca americană se bazează în continuare pe elementele de bază populare, cum ar fi hanorace, tricouri și pantaloni de jogging în toate variantele. Valoarea de recunoaștere a mărcii este foarte mare: inscripția pentru Champion este concepută grafic și populară în întreaga lume.

Magazinul Champion București oferă haine sportive premium pentru întreaga familie

Cu Champion, întreaga familie se simte in forma. Aici veți găsi o selecție largă de îmbrăcăminte casual, care poate obține puncte cu funcționalitate sa, dar este și cool.

Colecțiile includ, de exemplu, pulovere, care sunt potrivite pentru utilizare acasă, precum și pentru antrenamentele de alergare sau chiar în sala de gimnastică.

Cămășile de bază grozave sunt o parte indispensabilă a vieții de zi cu zi și numeroasele detalii transformă hanoracele normale în hainele noastre preferate moi, calde și, mai presus de toate, foarte confortabile.

Moda Champion este orice altceva decât plictisitoare dar primordială vietii de zi cu zi: tendințele actuale ale modei pot fi găsite aici cu modele inovatoare.

În plus, marca se bazează pe manoperă de înaltă calitate și materiale performante. Substanțele sunt utilizate astfel că umezeala este îndepărtată rapid și pielea rămâne cât mai uscată posibil pe parcursul întregii sesiuni de antrenament. Chiar și exercițiile intense sunt distractive!

Trezește-ți pasiunea pentru sport cu Champion: pasiune, înaltă calitate și autenticitate

Pasiunea, un ochi pentru detalii și o dragoste pentru sport: acestea sunt cele mai bune atribute pentru a descrie lumea sportului profesionista. În anii 90, NBA nu se putea imagina fără Champion, dar în același timp marca era acasă în alte ligi de premieră din întreaga lume: Marea Britanie, Italia și Irlanda, de exemplu.

În plus, Champion a fost și este un adevărat brand care a făcut campanie timpurie pentru a descoperi și promova sportivi de top. In numeroase evoluții pe piața îmbrăcămintei sportive se regaseste marca Champion – de exemplu hanoracul cu glugă – practic pentru încălzire sau în timpul sesiunilor de antrenament.

Tricoul cu două fețe și o căptușeală din plasă respirabilă din nailon este de asemenea, printre dezvoltările legendare ale marcii.

Incaltaminte autentica de plaja

Dacă doriți să vă protejați picioarele atunci când vizitați plaja sau piscina, aveți nevoie urgent de încălțăminte de baie de înaltă calitate. În magazinul nostru veți găsi o selecție variată de încălțăminte de baie de toate tipurile, care nu numai că sunt practice, ci și arată cool.

Diferitele modele de pantofi se potrivesc deosebit de bine, fiind la modă cu pantaloni scurți de vară.

Sunt deosebit de utile în piscină, unde ieșiți des pentru a vă întinde la soare. Datorită profilurilor adânci, aveți și o bună aderență pe suprafețe netede și umede.

Tălpile moi și flexibile asigură, de asemenea, un confort plăcut la purtare. Papucii se usucă de obicei foarte repede, astfel încât să vă puteți deplasa cu picioarele uscate după scurt timp.

La temperaturile de vară din piscina în aer liber, acestea vă împiedică, de asemenea, să vă ardeți picioarele pe pietrele fierbinți de pe marginea piscinei sau nisipul fierbinte de pe plajă.

Păstrați întotdeauna bine papucii

De asemenea, puteți găsi pantofi de baie pentru bărbați în versiunea închisă in magazinele online. Acestea sunt ideale pentru sporturile nautice.

Vă oferă același confort ca pantofii normali, dar sunt perfect adaptate la numeroasele activități din apă. Materialul lor superior este de obicei realizat din neopren moale.

Acest lucru nu numai că vă oferă libertatea de mișcare de care aveți nevoie pentru sport, dar vă protejează și picioarele de frigul și umezeala neplăcuta.

Tălpile groase și profilate oferă suportul necesar. Vă protejează chiar și în mare de pietre ascuțite, arici de mare și tot ceea ce vă poate răni picioarele la fundul apei.

Adidasi de plaja pentru bărbați

Dacă sunteți în căutarea unui echipament multifuncțional, atunci avem vești bune pentru dvs.: magazinele online au în gama sa pantofi de baie flexibili, care merg cu dvs. oriunde.

Din punct de vedere vizual, acestea amintesc de pantofii normali de trekking sau jogging și proprietățile lor sunt similare. Tălpile ferme și antiderapante vă oferă multă aderență chiar și pe teren accidentat. Dar cel mai bun lucru este că se usucă deosebit de repede.

Acest lucru vă permite să treceți rapid de la apă la uscat. Așadar, sunteți întotdeauna pregătiți pentru tot ce se întâmplă. Cauti un pantof potrivit si iubitor de apa pentru tine? Nici o problema! La magazinele online Romania veți găsi o mare selecție de papuci și pantofi de apă.