Adidasi New Balance ieftini si originali din colectia 2021

2020 a fost cel mai ciudat an al generației noastre, așa că poate este o consolare faptul că un brand care revine la elementele de bază precum New Balance câștigă încă teren.

New Balance s-a distins de multă vreme printre marile companii de încălțăminte.

Este singurul brand care continuă să fabrice unele dintre produsele sale în SUA (și Marea Britanie) și nu a sponsorizat sportivi pentru cea mai mare parte a existenței sale, iar sloganul său este „Neacceptat de nimeni” (marca a apelat la această strategie în 2000).

Deși acest lucru a împiedicat compania să concureze pe scară largă cu giganți precum Nike și Adidas, a reușit, de asemenea, să angajeze o piață de nișă a entuziaștilor care nu pot obține suficient de adidasii clasici de alergare din piele de căprioară gri.

Anul acesta, pentru prima dată, modelul 992, așa-numitul „pantof al tăticului”, a devenit popular pentru talpa lui groasa, designul din piele de căprioară gri și semnătura cofondatorului Apple, Steve Jobs.

Acest adidas a fost reinventat de Joe “Freshgoods” Robinson, un designer din Chicago, care recunoaște că nu a fost niciodată un mare fan al adidasilor New Balance în creștere, dar a aflat istoria mărcii de la lansarea sa pe All-Star Weekend în orașul natal, când modelul a generat nebunește multă zarvă.

„Am fost cel care a profitat de ocazie pentru a pune modelul New Balance pe platformă pentru a-l introduce în All-Star Weekend. Am vrut să fac ceva care nu s-a făcut în Chicago ”, a spus Robinson la The Complex Sneakers Podcast. „Tot ce am făcut a fost o provocare; S-a gândit cineva vreodată că puteți purta adidași New Balance la minus 5 grade? Am facut-o. Desigur, am avut mult sprijin local pentru asta”.

Chiar dacă acest adidas a fost una dintre cele mai căutate versiuni ale mărcii, a avut încă adversari la început. Adidasii au fost produși în cadrul unui program New Balance personalizat, pe care brandul l-a modificat ulterior, astfel încât să nu poată fi recreat online. Drept urmare, fanii New Balance originali au spus: “Nu a fost o colaborare reală”.

Dar, de asemenea, a făcut mult bine atât pentru Robinson, cât și pentru New Balance. Acest lucru a făcut ca modelul lor să fie în cele din urmă pe lista celor mai buni adidași, conform portalului Complex 2020 (până acum).

Aceste încălțăminte au început să fie revândute pentru peste 1.000 de dolari, ceea ce a contribuit fără îndoială la aducerea oamenilor și redeschiderea apetitului către colecțiile New Balance, în special cei care nu mai purtaseră niciodată pantofii companiei.

Între timp, informațiile au fost deja confirmate că un alt proiect comun al lui Robinson cu New Balance va apărea în toamnă.

Versiunea 992 Fiega s-a epuizat imediat și acum se vinde cu peste 800 de dolari în piața de schimb. De asemenea, Fieg a reproiectat modelul 1700 în două versiuni color.

992 a fost lansat, de asemenea, într-o ediție cu tematică militară de la marca japoneză WTAPS, care a fost incredibil de greu de găsit, deoarece a fost vândută doar în magazinele de vânzare cu amănuntul care aprovizionau îmbrăcămintea mărcii. Mulți oameni au fost surprinși când prețul acestor adidași a depășit 1.000 de dolari pe StockX la doar câteva zile după premiera sa.

Etichetele înalte ale adidașilor New Balance nu sunt nimic nou. De asemenea, nu este neobișnuit ca aceste modele de sneakers să se vândă oriunde între 200 și 300 USD, datorită producției interne și a materialelor de cea mai înaltă calitate.

Cu toate acestea, marca nu a reușit de ceva vreme să crească prețurile de pe piața pieselor de schimb, iar acest lucru ar putea amâna colecționarii importanți care sunt obișnuiți să plătească echitabil pentru încălțăminte.

Unul dintre cele mai mari elemente ale succesului actual al New Balance este și alegerea partenerilor potriviți pentru cooperare.

Calitatea mărcii, designul puternic constant și tendințele grozave ale adidasilor ajută, dar colaborările cu mărci precum Joe Freshgoods, Kith, Casablanca și WTAPS i-au întărit relevanța pentru conversațiile despre moda de stradă și adidași în general.

„Ne-am schimbat complet strategia [de colaborare] în ultimii ani”, spune Joe Grondin, senior manager Global Collaboration la New Balance. „Am trecut de la proiecte de vânzare cu amănuntul foarte regionale la lucruri precum parteneriate de marcă pe termen lung, care cred că tocmai ne-au adus multă energie nouă și audiențe noi.”

Unul dintre brandurile care au ajutat la reactivarea New Balance este Aimé Leon Dore, un brand de streetwear cunoscut de la Teddy Santis, care în 2018 a colaborat cu compania la adidașii New Balance 997.

Brandul a colaborat la modelele 990v2 și 990v5. În timpul intrării lor în magazinul ALD din New York, poliția a trebuit să intervină pentru a restabili ordinea printre fanii sneakersilor!

Știm deja de la el că în 2021 vor exista și mai multe dintre parteneriatele anterioare, dar gama va include și „două mari adăugiri”.

Ei bine, se pare că modelul NB 992 a fost colaborat cu designerul din Montreal JJJJound, iar designul modelului din 2002 va fi reîmprospătat în colaborare cu designerul Versace Salehe Bembury.

Un alt element al succesului New Balance din ultimii ani a fost legat de întoarcerea mărcii de baschet și de semnarea contractului cu Kawhi Leonard, care în calitate de membru al Toronto Raptors a câștigat finala NBA 2019.

Acest lucru a crescut interesul pentru New Balance, care a vândut tricouri cu sloganurile sale, precum „Board Man” și „Fun Guy”. De asemenea, marca era de așteptat să lanseze pantoful OMN15 și să-l lanseze în colaborare cu Joe Freshgoods.

„Nimeni nu ar fi putut prevedea ce s-a întâmplat cu Kawhi. Oamenii nu l-au văzut ca un jucător a cărui imagine merită „cumpărată” pe piață și nu i-au cunoscut neapărat personalitatea ”, spune Sean Sweeney, manager de marketing global pentru New Balance Basketball. „Era un jucător bun, dar nu era neapărat considerat cel mai bun jucător”.

Totul s-a schimbat odată cu victoria sa în campionatul Raptors și MVP-ul său în finală, după care s-a mutat la Los Angeles pentru a juca pentru Clippers (ceea ce este un succes uriaș pentru un jucător până acum). Tot planul nebunesc al New Balance de a reporni divizia de baschet și de a-l face pe Leonard să-și facă prezența nu mai părea acum atât de exagerat.

Leonard, care a părăsit marca Jordan pentru New Balance în 2018, arăta mai confortabil în adidasii de alergare gri și a reușit să amestece New Balance în memorabila sa colaborare Bodega-Kith, făcând lumină asupra lucrurilor noi pe care New Balance le făcea deja.

New Balance a colaborat, de asemenea, cu Jaden Smith pentru propriul său adidas recent anunțat, care permite tinerei vedete să interpreteze marca prin propriile sale idei, rămânând fidel ADN-ului său.

Marca s-a menținut fidelă de-a lungul existenței sale și aceasta este doar ultima sa evoluție, nu o revoluție completă a esenței companiei.

Este greu să ieși în evidență în marea adidașilor de firmă. Uneori trebuie să alegeți modele puțin cunoscute. Pentru mulți nou-veniți, acesta este motivul pentru care New Balance este acum o alegere inteligentă, demnă de laudăt!

Iarna este în spatele nostru. Niciun alt pantof sport nu este potrivit pentru îmbrăcămintea de zi cu zi, precum favoritul din lista noastră de la New Balance.

Iată o listă pe care toți bărbații moderni trebuie să o ia în considerare atunci când alegeți un model nou pentru dvs.

New Balance M577

Acest model este un tratament pentru toți cei care apreciază corectitudinea în comerț, fiabilitatea muncii și utilizarea potențialului local și referințele la istorie. New Balance numărul 577 este una dintre propunerile de colecție numite „Made in England”.

Ce caracterizează pantofii respectivi? Faptul că sunt produsi în mare parte de la început până la sfârșit în Anglia, de unde vine întregul brand New Balance.

Modelul M577 se distinge printr-o parte superioară puternic închisă și vizibilă, care va oferi încredere și energie oricărui bărbat care îi poartă.

Culorile acestui sezon pentru modelul New Balance 577 „Made in England” sunt portocalii suculente cu detalii maronii, piele naturală neagră cu panouri bej și piele de căprioară gri cu abraziuni interesante în textura sa.

Stilul vintage s-a întors și nu ne supărăm. Gândiți-vă la materiale retro, precum piele de căprioară și pânză, precum și la culorile și logo-urile reci ale designerilor din anii ’70.

Alegeți dintre lovituri recondiționate și cele care au fost scoase din arhive pentru prima dată. Plusuri suplimentare? Nu se vor mai demoda niciodată!

Dacă te bazezi pe adidași pentru a adăuga un strop de culoare ținutei tale, aceasta este tendința pentru tine.

Cu culori contrastante în nuanțe pastel și neon, această tendință are ceva pentru toată lumea. Alegeți adidasi Asics super portocaliu strălucitor sau pantofi albastru New Balance fără nicio restricție.

Nu vă faceți griji, unul dintre principalii factori ai tuturor acestor tendințe este funcționalitatea, care continuă să domine la New Balance.

Noile tendințe din acest an ne vor lăsa probabil cu mai puțini bani în portofel, dar cu o achiziție fresh în garderoba noastră streetwear.